Wednesday 5 March 2014

ƆC CHANEL ƆC

U četvrtak sam posjetila novootvoreni Chanel Fragrance & Beauty concept store u Martimexu na Trgu. Objavila bih prije post, no veliku sam pažnju pridala slikama iz prostora dućana pa vas tako, makar kasnila, častim s pregrštom, meni najljepših, fotki.     
 
Svaki put u Chanelu je nezaboravno iskustvo - dizajn prostora je savršen, pazi se apsolutno na svaki detalj. U 50-ak kvadratnih metara smještena su 3 dijela dućana - jedan posvećen parfemima, s već poznatim olfaktornim barom i ponudom svih ženskih i muških parfema, pa i ekskluzivne linije parfema koji se mogu kupiti samo u ovakvim specijaliziranim dućanima (inače, ovo je jedan od samo 3 dućana u srednjoj i istočnoj Europi), jedan posvećen dekorativnoj kozmetici i treći, posvećen preparativnoj kozmetici.

Dućan je pravi raj za ljubitelje parfema i kozmetike, a ako još uvijek nemate svoj savršen parfem, možete doći na konzultacije sa stručnjacima koji će vam pomoći izabrati svoj savršen Chanel parfem (meni su ga zadnji put našli - Cristalle Eau Verte ). Ostali stručnjaci za ljepotu vam mogu pomoći izabrati prozvode dekorativne i preparativne kozmetike koji vam odgovaraju.

Još jednom hvala divnom Virginie na pozivu i ovom jedinstvenom iskustvu!

Ostavljam vas fotkama iz prostora te fotkama outfita. :)





  fur | Lindex   
dress worn as top and fluffy cardigan | Zara   
skirt | T by Alexander Wang   
bag | Alexander Wang   
boots | Topshop  
 sunnies | Céline  
watch | Michael Kors     
 
 Follow me on INSTAGRAM | FACEBOOK LOOKBOOK | BLOGLOVIN

7 comments:

Anonymous said...

prekrasno ti stoji ova boja kose! :)

(ne mogu te više pratiti preko instagrama... :()

Psychocouture said...

Da, stavila sam da je privatan profil. Mogu gledati slike samo oni koji prate ^^ ( zastita od stalkera xD)

MateaTPol said...

jako lijepo!

Psychocouture said...

:****

Anonymous said...

kako im se kreću cijene parfema?

Psychocouture said...

nisam pitala za cijene, no koliko znam ekskluzivni parfemi su nešto skuplji, a ostali (ovi kojih ima i u drugim parfumerijama) su standardne cijene, recimo cristalle eau verte 50 ml je oko 400 kn ako se dobro sjećam =)

Chanel Perfumes said...

I have used both n5 and Coco Mademoiselle, from my personal experience I think Coco Mademoiselle has the better fragrance than N5. There are a huge collection of Chanel perfumes in my shelve. Those perfumes keep my day fully joyful. Thanks for sharing this post.