Saturday 27 June 2015

SHEIN WISHLIST
Hey guys, 
sorry for not posting, I'm a bad bad blogger, really. I'm going to the seaside next week so I'll have posts from there, in the meantime, follow my instagram, I post daily there. :) 

Didn't make a wishlist post in a long time, so here's one. Sheinside changed it's name into Shein but it's the same site. I must say, this is one of my favorite online shops, I've been ordering from them for like 3 or 4 years and the quality of clothes is better and better. Everything I received is perfect, sizing is normal, materials are great and everything is nicely sewn. I give this site a big thumbs up! 
I will show you in the next posts what I got from them recently, you saw these clothes in my haul video here. If you haven't, watch the video. :)

~~~
 Bok,
isprike (opet) na nepostanju! Glupo mi je više to govoriti svako malo, znam da izlike nema, ali kad imaš toliko stvari za raditi, i kad moram na fax svaki dan i teglit laptop i torba je več dovoljno teška onda mi se ne da još i fotić stavljati u torbu i teglit i njega, i na kraju sam dana i preumorna za fotkanje tako da morat ću vam sve nadoknaditi sljedeći tjedan budući da idem s dečkom na more pa ću tamo poslikati puuuuno outfita napokon! :) Za to vrijeme pratite moj instagram na kojem postam redovito! :)

Nisam dugo napravila wishlistu, pa je ovo vrijeme u kojem nemam outfit za objaviti savršeno došlo za jednu wishlistu mog omiljenog online shopa. Sheinside je promijenio ime u Shein, ali je i dalje riječ o istom shopu. Moram vam reći, ovim sam shopom sve više i više zadovoljna, surađujem s njima već 3-4 godine i kvaliteta  robe je sve bolja i bolja. Ako ste pogledali moj zadnji video, stavit ću ga ispod, vidjet ćete kako su ove zadnje dvije stvarčice koje sam dobila savršene! Stvarno veliki thumbs up za ovaj shop!

Nadam se da vam se sviđa video i primam prijedloge za videe. Ozbiljno razmišljam i o vloganju! :D Savjeti i ideje su dobrošli! :)

:*

A
5 comments:

mybeautrip said...

Great selection. Love the khaki dress!
xx

www.mybeautrip.com

Mihaela said...

ooodlicno :)

mfashionfreak♥blog

My Fashion Closet said...

Lajkam wishlist!!!

My Fashion Closet said...

Lajkam wishlist!!!!

Click4Chic said...

Ova druga haljina je <33333

pusu ti šaljem :)

www.click4chic.eu