Monday 15 June 2015

BALAYAGE
Before:

After:


Outfit:
T by Alexander Wang skirt
Adidas trainers
Parfois bag


foto: Adem Alajbegović


products: Schwarzkopf Professional Prije nekih dva tjedna (uh kasnim s ovim postom puno puno) bila sam na farbanju i šišanju u frizerskom salonu Nicole Nicole. Nisam htjela predrastičnu promjenu budući da još uvijek oporavljam kosu od blajhanja, no u dogovoru s divnim i talentiranim frizerom Josipom, odlučili smo se za jedan topli balayage. 

Za one koje ne znaju (makar sam sigurna da znate jer su balayage i flamboyage tehnike dosta popularne u zadnje vrijeme), balayage je "freehand" tehnika bojanja kose odnosno "oslikavanja" pramenova tako da izgledaju vrlo prirodno i "stopljeno".  Hvala Alini i Josipu na slikama iz salona, i naravno, mojem fotografu Ademu na slikama outfita. :)

Outfit je slikan idući dan tako da su mi lokne malo splasnule, no osobno jako volim te neuredne valove. :)

Hvala Schwarzkopfu i salonu Nicole Nicole na preugodnom tretmanu i predivnoj frizuri! :) 


:*


A

6 comments:

Celebren Beauty said...

Divna zurka! Danas i sama idem na šišanje :D

Anonymous said...

Super ti je kosa sad...nemoj je ponovno uništit

Donovan Pavleković said...

Predivna zurka, ali također moram pohvaliti i outfit. Mislim da uvijek kada dođem ovdje ostavim ovakav #shitty komentar. Ali, zaista obožavam tvoj blog i velika si inspiracija.New post on UniqueYeah !
uniqueyeah.blogspot.com

Anonymous said...

odlicno je! ja nazalost imam farbanu kosu pa mislim da ne mogu tj. ne preporuca se radit balayage i flamboyage :( no znas li mozda naziv ove svoje smede baze, jel se farbas tamo ili? meni je super pa bih i ja kod njih :)

Anonymous said...

Jel i ti nosiš ZASU narukvice? :D

Psychocouture said...

Da, zašto?