Monday 5 January 2015

SUNNY DAY




Wearing:

H&M skirt and scarf (similar here and here)
NEW YORKER jacket
Accessorize bag
Wedge sneakers from Šaptač Cipelama


Outfit from 2014. :D That day was soooo warm!
Typical Ana outfit - black and grey...I love this bag, I bought it a while ago on sale and have been wearing it ever since. I've always felt like black tights and light colored shoes don't go together but in this case it didn't turn out so bad! I need these sneakers in khaki/dark green/dark grey or black color definitely *wishlisted*.
:* 

A

9 comments:

Natali said...

Jednostavan i lijep outfit, jakna i tenisice su vrh! :)

http://lartoffashion.blogspot.com

Oda_a_la_moda said...

odlicno! :)


http://fashionistabih.blogspot.com/

Unknown said...

Fascinantno mi je kako uspiješ svaki put toliko savršeno izgledati u tim tamnim bojama! Svi outfiti su ti jedinstveni i posebni :) svaka čast

http://www.neellzzstyle.blogspot.com

Antonia said...

Ova torba je prekrasna!

FASHION-TO-GO
FTG Facebook

Anonymous said...

Zašto uporno furaš midi suknje kad ti nikako ne laskaju figuri,i inače imaš jače listove na svoju sitnu građu, a takve suknje ti samo odmažu. Kao blogerica bi trebala znat da se baš svaki trend ne mora nabacat na sebe,pogotovo ako ne stoji najbolje.

Mihaela said...

odlicna jakna!

mfashionfreak♥blog

Anonymous said...

Hej, ne mogu komentirati na instagramu, ali zanima me - odakle su oni papirnati lampioni, tj., one velike kugle kao lusteri koje imaš u sobi?
divnički su!

Psychocouture said...

To ti je sve iz ikee! :) jedan je baš sjenilo za luster, 10 kn, i elektrika 20 kn :D a ostali su papirnati lampioni koji se samo objese (nemaju šupljinu unutra, cijeli su od papira) po 30 i 60 kn mislim da su (ovaj od 60 je ogroman!, mali su po 30 kn mislim)

Anonymous said...

Jednostavno a predivno, a torba mi je posebno lijepa! :)