Monday 12 January 2015

BEST OF INSTAGRAM 2014


Instagram: psychocouture

Dosta bi bilo reminiscencija na 2014. (no, još uvijek razmišljam da li da napravim kozmetičke favorite 2014. ili ne) i primimo se posla i toga da 2015. napravimo najboljom što možemo! 

Svejedno, instagram kao moj najdraža socijalna platforma me inspirira na dnevnoj bazi, a nadam se da tako inspiriram i ja vas. :) 

Ove godine zaista okrećem novi list po pitanju i privatnog i poslovnog života... vrijeme je da se naprave promijene, da se prestane prokrastinirat i da zaista uzmem stvari u svoje ruke i samo budem pozitivna. :) Promjene su ok, ne bojim ih se, smatram da su potrebne da bi se došlo do sreće. Nekad treba samo promijeniti perspektivu. 


:*

A

10 comments:

Anonymous said...

Stvarno si divna! Pitam se da li samo ja vidim koliko ličiš (u najpozitivnijem smislu!) na http://karlascloset.com/?! Pa ti ja u skladu sa tim u ovoj 2015. želim i blog karijeru, poziciju, a i satisfakciju sličnu njenoj!

Live-Style20 said...

nice ;]]
xoxo

new post
www.live-style20.blogspot.com

Anonymous said...

slikice su super! sto koristis za slikanje, fotic ili mob? i koji? :)

Mihaela said...

divno, divno :)

mfashionfreak♥blog

Psychocouture said...

@anon:
za instagram većinu (99%) slika slikam sa svojim mobom (pojavljuje se u mirror selfijima, ovaj crni :D) - HTC one s :)

Anonymous said...

Soba ti je predivna,djeluje jako smirujuće.Već duže te želim pitati odakle je onaj bijeli ormarić s ladicama (na kojem imaš šminku) ?

Psychocouture said...

Komoda je iz jyska! :)

Anonymous said...

Kako si zadovoljna ovom kremastom zarinom torbom? Razmisljam o kupovini (polovne) jer mi se svidja jako al neznam kolko je prakticna i cvrsta?!

Psychocouture said...

Jako mi se sviđa, veličina mi je taman, može mi čak i fotić stati i ima dosta pretinaca, dosta je i čvrsta, ne bubi oblik :) I nosim ju već dosta dugo i nije se nešto ni jako zaprljala :) (ps. mislim da imaš novih na ebayu i da nisu neš skupe ) :)

Anonymous said...

Bacit cu oko, hvalaaaaaa :)