Monday 6 February 2012

Go away, winter!



Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us



Rendom slike od neki dan. Slikano u blizini jednog pothodnika, sviđa mi se narančasta boja svjetala.
Oh, and by the way, zimo, jebi se.

~~~

Random post with random pics. I like the light in the background.
Oh, and by the way, fuck you, winter.










28 comments:

Unknown said...

bunda <3

Anonymous said...

*you're gorgeous!

Trendy White said...

Bunda je mrak al ne lajkam naocale :*

Nina S. | LA STYLE MUSE said...

trakica je super! a i narančasta boja svjetala.

Mihaela said...

hahah, by the way.. hhah :D <3

Mackenzie said...

I like how you did your hairs

ljupka said...

joj super mi je ovo narančasto (kao da je horda mali korgija došla i popiškila se po snijegu. u protest zimi. volim korgije ne volim zimu.) meni si slatka s ovim cvikerima. <3 :* i trakicom da sjetila si me da i ja jednu imam :D (jel grije?)

Martina said...

Kosa <3

Anonymous said...

meni su naocale bas super, samo bi ih podigla malo :)

Anonymous said...

super :)) ajde pozuri i napravi tutorial za citav make up :))

Psychocouture said...

@lju: trakica začuđujuće grije <3

korgiji <3

No chic, Sherlock! said...

Zadnja fotka mi je predobra :) slazem se, idi zimo dodji nam proljece :)

Miss Psycho Cat said...

Kako je lep taj šal u koji si se tako slatko umotala :)

astrid.york said...

piši šta oćeš i baš te briga. ak se imaš potrebu opravdavat, go for it :)

Emina said...

joj stvarno ne postoji način da se bude stajliš na ovakvoj zimi zato bi je i ja odje***.. ja sam već sve ispucala a nekako me i boli briga sad.. dok se vrijeme ne popravi od mene i outfita ništa :D sviđaju mi se fotke i svaka čast što gotovo svaki dan postuješ nađeš materijal za postovanje ja nikako da to uspijem a znam npr. da i ti radiš i nije da nemaš pametnijeg posla.. kako nađeš volju ? :D

Anonymous said...

iskreno ja bi sad svim ovim anonimnim curama (dečki nisu tako zli)hebala sve po spisku. neka cura psuje ako joj se psuje. inače obožavam dežurne moralizatore.

Anonymous said...

Ima vise anonomih, ugl.ja sam ona s kocijasem:)
Nisam dezurna niti mi se moralizira, na ovaj blog nisam došla od prosle godine. Samo kažem, cura ostavlja dojam neke tamo priproste cure.
Ajd bar nisi zla:) makar,priča se svašta po drugim blogovima i forumima. No mene se to ne tiče.
još jedna stvar,lijepa si cura,ali ovaj make up mi nije sjeo,obrve izgledaju preumjetno i prezaljepljeno,i možda da vise blagog rumenila.
A kaj se tiče obleke, nekad mi imaš strašno dobre kombinacije,a nekad koma.
Eto, nemoj se ljutiti, samo iskreno kažem svoje mišljenje .

Anonymous said...

jebo vas ANONYMOUS!!ajde kad ste takve face napravite si blog i pokazite tu svoju 'mastovitu' stranu...u cemu je problem?!?pa cura moze radit apsolutno sta oce na svom blogu,pa JEBIGA i psovat.Ako cemo se sad svadat ko koga kopira,ma super,ajde odite malo prelistat svih par miljuna blogova kojih ima na netu pa se preseravajte -.-...jbt...ŠTA REĆI vise?!?

Anonymous said...

Spectator nisam luda da idem otvarat blog samo da mogu komentirati, a drugo to sto nemam blog ne znaci da nisam mastovita.
Ako pomnije procitas, vidjet ćeš da nitko nije napisao da dorična ne smije psovati. A ti si valjda njezin advokat da moraš odgovarati na njene komentare, nemaš pametnijeg posla

Anonymous said...

Cuj draga!Kao prvo,da-komentiram zato jer i sama pisem blog i ako nisi jos shvatila-zato i sluze blogovi:da svatko iznese svoje misljenje i pise na njima koji god k**** hoce.
A kao drugo ovdje nitko ne treba advokata zato jer nema smisla prepucavat se oko takvih gluposti...ja prva odustajem jer ne zelim imat posla sa bahatim osobama.

P.S.-uuups sori zvijezdo ako opet prostacim-nadam se da Te nisam povrijedila-pusa :*

Anonymous said...

I DA...BTW-LIJEPE SLIKE KO I UVIJEK ;)..pozz

Josipa said...

Sjećam se tvoga make upa kad si počinjala s blogom i gle ovoga sada, sjajno izgledaš!

Anonymous said...

Boze dragi...ti neko, zasto imas potrebu sve komentarisati??? make up, njenu,po tebi,nemastovitost?? pa ako ti se ne svidja ne moras je pratiti!! ima milion drugih blogova na netu a ti si bas nasao/la ovaj gdje ces ostavljati svoje komentare i tako kvariti ugodjaj nama koji je volimo citati i pratiti??!! Sredi si zivot i svoje frustracije ispoljavaj na jastucima ili vreci za box.!!!!!
Ajna

Anonymous said...

Hejteri, odjebite u troskoku. Ne sviđa vam se kaj Ana psuje? U jebote, vi ste svi akademici ovdje, spajate se na wireless u HAZU i u pauzi kada tražite lijek protiv raka serete po forumu i blogovima. Vani je minus petsto, normalno da će obuć kaput i šal, take a fucking walk in the park in the middle of winter, svi kopiraju svakog. A ove anonomuše se mogu zapitati što točno imaju od života kada im je highlight dana srati ovdje. Onak, kill yourself, save the planet.

Featuring Fashion said...

super izgledaš!

http://featuringfashion.blogspot.com/

Anonymous said...

Uopce nije kopirano. je da je kombinacija slicna, ali svatko tko prati oba bloga vidi da se one potpuno stilski razlikuju.
Samo napred sa psovanjem-kad opsujem kao da je pola problema rijeseno!! puno pozdrava!!

Anonymous said...

e nikad dosad nisam komentirala ali ovo s psovanjem mi je vrh, kad se nema za šta hvatat onda se priča o nekakvom psovanju...JEBOTE (uuu) ako vam smeta, ne čitajte, ne gledajte...ne znam. go ana :D

Lulu LaChapelle said...

Moram se pridruziti onima koje to psovanje bode u oci. Tako ti ne pase. Lijepa si cura ali ovako jednostavno odajes dojam nekulturne i neobrazovane provincijalke sto sigurno nisi. Da, svatko moze na svojem blogu pisati sto hoce i biti kakav hoce, ali i mi valjda smijemo imati neki dojam pa ga i izreci.