Monday 2 January 2012

Hair heaven

Prošli tjedan sam ostvarila suradnju s firmom Top Stil LMS koja je zastupnik za mnoge profesionalne proizvode za kosu poput Label M-a i Moroccanoila.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us




Bila sam u njihovu dućanu u Laništu 1h koji je poput raja za kosu. Izabrala sam proizvode marke Label M i dobila bočice Moroccanoila za recenziranje.
Image Hosted by ImageShack.us


Od svega što sam dobila uspjela sam isprobati šampon, regenerator, sprej za sjaj i sprej za zaštitu pri peglanju/feniranju. Za tjedan dva ću dati recenziju ostalih proizvoda.


Gentle Cleansing Shampoo
Image Hosted by ImageShack.us


Šampon ima veoma blag miris i namijenjen je za cure koje često peru kosu. Ja perem kosu svaka 2 dana u prosjeku, prebrzo mi se masti. Kada nanesem šampon prvi put malo se zapjeni, a nakon što ga isperem i šamponiram drugi put jače se zapjeni. Sviđa mi se osjećaj koji ostavi na kosi. Primjetila sam da mi se kosa malo manje masti od njega, tako da bih ga definitivno preporučila onima koji imaju sličan problem kao ja.
Cijena šampona (300 ml) je 90 kuna. Prednost je ta što ga se ne mora jako puno nanijeti. Vidjet ću koliko će mi trajati, ali pretpostavljam da će mi trajati više nego šamponi koje sam do sada upotrebljavala.

Leave in conditioner

Image Hosted by ImageShack.us

Ima super miris i ne ostavlja kosu ljepljivom, zadovoljna sam. Kosa je osjetno mekša.
Cijena za 300 ml je 124 kune.

Heat protection spray
Image Hosted by ImageShack.us

Isprobala sam mnogo sprejeva za zaštitu od topline, ali ovaj mi se čini najboljim do sada, zaista. Ne ostavlja kosu ljepljivom niti ju isušuje kao neki koje sam isprobala.
Cijena za 200 ml je 113 kuna.

Shine mist
Image Hosted by ImageShack.us

Ovaj sprej me oduševio. Ne lijepi kosu, malo ju učvrsti poput laka i kosa se jaaaaaako sjaji od njega! Predivno nešto. Super za kovrče, isprobala sam ga na nafrčkanu kosu, super izgleda, sutra ću ga probati na ispeglanu, al sam sigurna da će lijepo izgledati.
Cijena za 200 ml je 124 kune.




Tvrtka Top Stil d.o.o. je osnovana 1989. godine i od početka je prisutna na tržištu frizerske i kozmetičke opreme, potrošnog materijala, profesionalnih preparata za kosu, aparature i namještaja.

U ponudi imaju samo probrane brandove koji predstavljaju ono najbolje što se može naći na svjetskom tržištu.

Top Stil redovito sudjeluje na svim sajmovima u Hrvatskoj koji imaju veze sa frizerskom i kozmetičkom opremom ili wellnessom.

Osobno sam s oviom tvrtkom bila upoznata još i prije par godina kad sam kod njih išla kupovati ekstenzije za svoju, onda, rozu kosu. :D
Zato mi je jako drago što su mi ustupili ove prozvode na recenziju i što vas imam priliku upoznati s ovim proizvodima za koje do sada možda niste znali.

Proizvodi možda jesu skuplji, no smatram da se u dobre preparate za kosu isplati investirati. Moja kosa je jako oštećena od svega što sam joj do sada radila - blajhanje, farbanje, istanjivanje šišanjem, peglanje itd i nikad mi nije žao uložiti u, recimo, dobar sprej za zaštitu od topline jer znam da će mi trajati 2-3 mjeseca i da će mi kosa biti kvalitetno zaštićena.

Za par tjedana se javim s dojmovima o ostalim proizvodima.

Have a nice day!

:*

A



12 comments:

Unknown said...

Odlično, nisam znala da imaju shop na Laništu, morat ću to provjeriti kada dođem u ZG :)

Josipa said...

joj predivno! mene zanima je li to Marokanoil ulje ili sprej za kosu zaista tako čudotvorno jer svi o njemu pričaju!

Psychocouture said...

maroccanoil je ulje, nema ga u spreju, i od dosadašnjeg korištenja mogu reći da se slažem sa svima koji ga hvale :)

bila sam dobila još prije par bočica i oduševljena sam. ali o tome ću još pisati =)

Ivana & Anamarija said...

Moroccanoil tretman je odličan, ovo što imaš u malim bočicama na slici, plava i bijela, za tamniju i svjetliju kosu, ja sam jako zadovoljna njime za stiliziranje kose, baš mi ga je i preporučio Dino koji radi tu na Laništu :)

Ivana & Anamarija said...

evo i ja ću nahvaliti Maroccanoil ulje, preporučio mi ga je baš Dino koji radi za njih na Laništu, odlično je za stiliziranje, a i njeguje kosu savršeno, sve pohvale, ja ga koristim već par mjeseci i prezadovoljna sam :)

www.worldisrunway.blogspot.com

Gladdenova said...

da te pitam nekaj nevezano uz ovaj post, ali vezano uz blog :D koji objektiv koristis na foticu? ovaj kaj si dobila u kitu ili si uzela jos neki dodatni? tnx na odgvoru :)

Psychocouture said...

većinom koristim 50mm 1.8 :)

ljupka said...

marokan oil je nešto najbolje ikad! <3

Un coup d'aile said...

taj marrocanoil dali je to argan ulje, cisto i 100%??cula sam za njega, ali posto imam argan ulje u kuci, neznam dali bi bas isla kupit jos jednu bocu koja puno vise kosta nego ova moja..

Psychocouture said...

koliko znam nije 100% arganovo ulje.

Evo popisa sastojaka:
Cyclomethicone, Dimethicone, Argania Spinosa Kernel Oil, Parfum (Fragrance), Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Benzoate, Alpha- Isomethyl Ionone, Red no.17, Yellow no. 11.

Meni je to ulje otkriće 2011. definitivno :)

Un coup d'aile said...

ok, onda ostajem pri svom ulju. probaj pravo arganovo ulje

Timbalandica said...

Moroccainoil je jedan od najboljih proizvoda koji sam ikada probala!! Mislim na ulje :D Stvarno je presavršeno! ovaj drugi brand nisam isprobala ali svakako ću probati nabaviti ovaj sprej za zaštitu od topline :)