Tuesday 25 November 2014

BEIGE


Wearing:

H&M sweater and scarf
Bershka jeans
Sneakers via Šaptač cipelama
Zara bag
Michael Kors watch 
Celine sunnies


Ono kad golden hour hvataš u 15 sati (sat sam zaboravila vratiti na DST - 1 sat). Mrzim zimu. Ali volim velike džempere! No, ovo je vjerojatno zadnji outfit sniman bez jakne i smrzavanja. (Lažem, imam još dva u pripremi od prošlog tjedna, no, you get the point). Hrpa narukvica iz Roses outleta ulovljenih na mega sniženju i jedna crvena, posebna.
Chanel Beige čeka još hladnije dane, a bež tenisice će u kutiju čekati neke toplije, do tad će ih zamijeniti uggsice, jedina obuća koja može zagrijati moje arktički ledene noge.
Kosa lagano raste, opravlja se i izjednačava - yay! Ovo je njeno opće stanje kada ju isfeniram na četku, olakšam od gumica i mrvicu pošpricam lakom. Svakim danom je sve mekša i to mogu zahvaliti samo izbacivanjem pegle, nefarbanju i hranjenju, hranjenju, hranjenju (maskama, regeneratorima, svime ikada).

:*

A



frizura by Nivea

7 comments:

Venoma said...

Divno ti stoji taj dzemper :)

Check out my latest OUTFIT POST
XoXo Venoma
Venoma Fashion Freak

Anonymous said...

Super ti je outfit! Dzemper je too die for! Jesi ga kupila ove godine ili neki stari ulov? Odličan je! I suosjećam sto se tiče zaledjenih nogu :( Pozdrav! Lana

Psychocouture said...

Hej Lana, to ti je džemper iz one Autumn Paris kolekcije od prošle zime čini mi se :( Ima ga samo na ebayu http://www.ebay.co.uk/itm/H-M-Paris-Blake-Lively-Celebrity-Beige-Oversized-Wool-Sweater-Jumper-Small-S-/141142996074?pt=UK_Women_s_Jumpers_Cardigans&hash=item20dcc7346a
I hvala :*

Lendoxia said...

po vremenskim uvjetima sam mislila da je negdje rano ujutro a ne tri popodne :O bas je zeznuta ova zima

Anonymous said...

Hvala ti puno, bas si draga! Nasla sam ipak dva na HM stranici, pa cu uskoro u pohod! Iako ima i Zara par komada koji mi se svidjaju! Inace narucujem online, ali mi se fkt neda narucivati dzemper od 100+$, jos pogotovo jer sam mini pa neznam koliko bi mi stvarno bio oversized! Tnx anyway! Pusa
Lana

Psychocouture said...

Nema na čemu Lana :)
Moj je M no fakat je velik, Ljupka ima isti, mislim da je njen S, dosta su veliki krojevi, a ja sam htjela da baš bude ogroman pa sam uzela M :)
Sretno sa shoppingom :)

anamari said...

Draga Ana,
molim Te da ili napises post o svojoj haircare rutini ili komentar jer je moja kosa u katastrofalnom stanju od blajhanja,(nekoć davnog) peglanja i ostalog...Ti si imala sličnih problema koliko sam mogla shvatiti. Pls help! :)
Unaprijed zahvalna!!

P.S blog ti je divan.