Saturday 20 August 2011

Makeup review: E.L.F.

Dočekao me paketić s elfa po povratku s mora.
U prijašnjim postovima sam stavila što sam naručila, evo sada i mojih slika i swatcheva :)

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Mineral infused face primer
Image Hosted by ImageShack.us

Ovaj proizvod me oduševio. Riječ je o primeru za lice. Stavlja se prije tekućeg pudera kao priprema za tekući puder. Dovoljno je staviti jednu kapljicu, bit će dovoljna za cijelo lice... Koša ostane jako nježna i baršunasta nakon nanošenja, predobro. :)

All over color stick
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Uzela sam ga u boji persimmon. Formula je dosta dobra, fino se razmazuje, boja je nekakva roskasto/boja mesa, samo što je za moj ukus jako shimmerast, vjerojatno ću ga koristiti kao highlihter obraza.

Blushed / Bronzed
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Ovaj prozvod me oduševio. To je rumenilo i bronzer (odnosno puder za konturanje), pigment je savršen, bronzer je odličan za konturanje, lijepo se blenda, a rumenilo je savršeno! Ima lagani zlatkasti odsjaj, predivno izgleda na licu, a boja je predivna rozo breskvasta. (Fotić je preloš, ne može uhvatiti tu ljepotu)

Warm Bronzer i shimmeri u tubicama
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Paleta bronzera me isto iznenadila, odlična je, svaka nijansa ima lagan zlatkasti odsjaj, pigmentirane su, ali opet ne prejako, nisu "brašnaste".
Tubice sam uzela u golden peach i pink lemonade boji, golden peach mi je ljepša, zlatno-brončana boja, a pink lemonade mi je nekako preružna roza :D ali poslužit će, jer su obje formule super, nisu ljepljive i dovoljno je sitna količina da se osvijetli bilo koji dio lica. Na očima ih nisam probala, tako da ne znam kakvo je stanje sa skupljanjem u naborima, ali na licu djeluju odlično.

Mineralni blush i "obični" blush
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Mineralni je u boji Coral, a obični u boji Candid coral. Mineralni je u prahu, u okrugloj kutijici, taj nema jako shimmerastu strukturu, ali boja je jako lijepa, ali i jako blijeda, na mojoj puti se slabo vidi ali daje lijep "glow". Formula je jako "meka" i baršunasta. Obično rumenilo je krasne boje sa zlatkastim sjajem, predivno izgleda na licu, formula nije tako delikatna kao od mineralnog.


Lijepo se provedite za vikend :*

A


14 comments:

Gear said...

Lijepo <3, uživaj u šminkanju :)

Blackmore said...

a kakav ti je bronzing i complexion brush?
inace dugo te prati moja si najdraza blogerica, i obozavam tvoje kombinacije i pokrala bi ti cijeli ormar :D

Psychocouture said...

Braševi su mi tak tak :/ Complexion je jako mekan, teško mi je baratat s njime jer se savija previše :/ ja volim kiste da je čvršći, tako imam veću kontrolu s njime. Bronzing braš je isto takav, dosta mekan, super će biti za otklanjanje eventualnog fallouta i čestica sjenila, i za featheranje... :) Nadam se da sam pomogla i hvala što me pratiš :*

sugarhoneybaby said...

Uf svasta lepo ovde ima:)

Tirquise said...

Moram se naterati naručivat kozmetiku s neta xD

Ovo sve izgleda sjajno :)

Sienna Ana Belic said...

krasne stvarčice:)

Anonymous said...

draga ana,
simpatična si mi i ti i tvoj blog, ali imam jedno pitanje: je li uistinu nužno koristiti toliko anglizama u postovima? te "shimmerast", te "blush", te "glow", ne postoje li u hrvatskom jeziku ekvivalenti za navedene izraze? tim više što si, koliko mi je poznato, kroatistica? nisam nikakva jezična puristkinja, ali zaista mislim kako je postalo pomalo nakaradno koliko se nespretnih anglizama trpa u jezik medija, blogova i ostalog! nemoj se naljutiti, zbilja mi se sviđa tvoj blog, ovo je samo dobronamjerno zapažanje! a možda sam ja jednostavno prekonzervativna, tko zna... :)

Fashion Gossip said...

Make up, make up :) Volimo :*

Anonymous said...

super su!;)

ucestvujte http://julietspen.blogspot.com/2011/08/juliet-giveaway-no1.html

Pink_Diamond said...

daaa i ja sam narucila na elf stranici blush i brushes za make up:P ...bas su super:)

Psychocouture said...

@anonimno: Hvala na ovom opažanju u vezi anglizama! Znam da koristim možda previše anglizama, možda jer sam previše na internetu :D ali kad pišem blog ne trudim se ispasti pametna i koristiti "velike" standarde riječi, no imaš pravo, možda bih trebala upotrebljavati više hrvatskih ekvivalenata za neke riječi :D Inače, i u razgovornom "casual" jeziku tako govori (shimmerast, blush itd :D )... Hvala na komentaru :)

@svi ostali: :*

Unknown said...

moram kupiti taj candid coral :D preljep mi je :D

ivanna said...

super! di kupuješ e.l.f.? jesi probala njihove podloge?

Psychocouture said...

Kupujem preko njihove stranice: http://eyeslipsface.co.uk/

od podloga sam probala samo tinted moisturizer s faktorom, ima veoma lijepo pokrivanje i dugotrajan je! to je u biti tonirana krema, tako da je lagana na licu, afino ujednači ten :)