Wednesday 30 November 2016

SHOPPING DAY



photos: Ivana Kauroloto i Filip Hofer za Story


Hey guys! As you probably saw on may Instastories, we blogger girls had a lot of fun on Saturday in Arena Centar as we styled our participants for a fashion competition powered by Mastercard®.
We had hour and a half, unlimited budget on our Mastercard® and Maestro® cards and many stores to choose from as we rushed to find the perfect streetstyle combination for our participants.

I styled Stanka in camel/beige wool pants, striped loose long-sleeved top, super-trendy shearling jacket, a pair of popular white sneakers and a bucket bag to top it off. I went for a relaxed look, something I would wear myself. Stanka also liked it since she prefers casual/sporty style and the judges decided this outfit was the best! :)
All the girls were real red carpet queens and we had so much fun! Read more about our day here.

~~~

Kao što ste mogli vidjeti na mom Instastoryju, u subotu smo se mi blogerice opet našle u jednom stilističkom izazovu! Ovaj put smo se super zabavile u Arena centru gdje smo sudjelovale u natjecanju na koje su se prijavile Storyjeve čitateljice!
Ana, Barbara, Isabella i ja stilizirale smo svaka po jednu curu unutar roka od sat i pol vremena, neograničenog budžeta na našim Mastercard® i Maestro® karticama i mnogo dućana u odabiru streetstyle outfita.
Stanku sam obukla u casual sportsku kombinaciju, sličnu kakvu bih i sama odjenula, a koja se sastojala od bež vunenih hlača ravnog kroja, opuštene majice na pruge, luksuzne "shearling" jakne, vječnih bijelih tenisica i popularne "bucket" torbe za zaokruženje looka. Sve su cure izgledale kao streetsyle kraljice, a žiri je odlučio Stankin outfit proglasiti najboljim.
U svakom slučaju, jedno fora novo iskustvo i super druženje s blogericama i natjecateljicama :) Više pročitajte ovdje.


:*

A



*powered by Story

1 comment:

Live-Style20 said...

great pics
! - :]


i invite to me too

www.live-style20.blogspot.com