Tuesday 3 February 2015

❤ V DAY / WOMAN IN RED ❤


Wearing:

Šaptač Cipelama total look haljina | cipele
  La Petite Mignon x Šaptač Cipelama narukvice naruči ih ovdje ❤ 



Kao što sam najavila, ove godine ćemo dečko i ja probati raditi što više "editorial style" postova, i ovo je tek prvi od, nadam se, mnogih! :) Volim raditi tematske shootinge, posebnu pažnju posvetiti makeupu, kosi, cjelokupnom dojmu i naravno prostoru. Hvala hotelu Esplanade na ustupljenom prostoru za slikanje koji se potpuno uklopio u ovaj valentinovski editorijal.  Ako ne znate što biste obukle za Valentinovo, bile solo ili ne, na Šaptaču možete naći ovu i još mnoge haljine. ;) 
Inače nikada ne nosim crvenu, no moram reći, crvena je premoćna boja i crvena haljina na ženi me uvijek podsjeti na scenu iz Matrixa, woman in red. Definitivno radi utjecaj na osobu koja ju nosi, a i na ljude oko nje. ;) 

Nadam se da vam se sviđaju ovakvi postovi! :) 

:*

A

thank you hotel Esplanade

14 comments:

Ithara DeVon said...

Super je editorijal, a bome i haljina.. iako se čini kao malčice prekratka (ili samo da nema ovog gornjeg čipkastog dijela) jer mi se čini kao da bi se nešto i vidjelo kroz nju kada bi se išlo sjesti..

Sve u svemu, like :D

Psychocouture said...

hvala ti :) ma ja sam idiot, tek sam kasnije pri prebacivanju slika na komp skužila da mi se digla haljina i nisam ju spusila na mjesto, inače je baš tik iznad koljena, jer je jako rastezljiva i onda mi se u kretanju podigla no inače je baš taj čipkani gornji dio ispod kritičnih djelova :D

Venoma said...

Vrh fotke :D odlicno ti stoji crveno!

Check out my latest outfit post !
XoXo Venoma
Venoma Fashion Freak

the creation of beauty is art. said...

That dress is absolutely stunning! I just love it.
the-creationofbeauty.blogspot.com

Šminkoholičarke said...

Ne mogu te se nagledati :O

Live-Style20 said...

so nice ;>>>


new post


www.live-style20.blogspot.com

beautyandsweets said...

Više ovakvih postova i češće nosi crvenu :)

Ivana said...

Predivno izgledaš i vjerujem da je dragome vilica pala kada e vidio! Meni su osobno ovakvi postovi dragi s vremena na vrijeme ali ne konstantno jer onda mi se nekako gubi onaj "prirodniji i spontaniji" smisao bloga :)
Kako god, stvarno izgledaš predivno!

Ana-Marija said...

Prekrasno, haljina, ti i interijer... savrseno se uklopilo :)

kaiserinfashion.blogspot.com

syinthetic.Ecstasy said...

prekrasno !

Nicol said...

predivan editorial!!!! thumbs up! ;)


http://www.fashiontnt.com/

Anonymous said...

Predivno ti stoji crvena!
Da li su udobne i stabilne te cipele? Razmisljala sam o narudzbi pa me zanimaju info iz prve ruke :)

Psychocouture said...

stabilne su, jako lako hodam u njima, no nisam baš mjerodavna što se tiče peta jer mene općenito stalno bole noge, pa i u najmanjim petama tako da je to individualno, pogledaj što kažu cure na fbu od šaptača, ali koliko sam čitala ljudima se jako sviđaju ove salonke :) meni osobno jedne od dražih koje imam :)

Anonymous said...

Haljina i nije nešto sama po sebi,deluje kao da je od lošeg materijala,umetno izgleda. Ali zato si ti mačka i pol,super izgledaš pa je zato na tebi haljina dobra,kako se kaže na zgodnom čoveku sve dobro izgleda. Stvarno imaš super noge i pozadinu,i baš je sve kako treba,nemoj da ti padne napamet da povećavaš poprsje ili tako nešto,vidim da neke blogerice čas imaju, čas nemaju dekolte,malo pun malo prazan :P priroda s razlogom nešto da veće nešto manje.