Friday 31 October 2014

HALLOWEEN


Photo: Filip Tot
makeup: Ana Karadžole
dress and jacket: Ivan Alduk




Sjećate li se mog prošlogodišnjeg malog Halloween posta? Ove godine smo Ljupka i ja odlučile napraviti mini Halloween editorijal. Napravila sam nam skeleton makeup, malo jednostavniji nego prošle godine jer nismo imali puno vremena, no na kraju su fotke ispale odlične. Sviđaju li vam se?
Halloween maske/fotke moraju biti barem malo creepy i mislim da smo uspjele u naumu, a Filip je još jednom odradio fenomenalan posao. :) 
:*


A

7 comments:

Natali said...

Bravo za obje, tj. svo troje jer ovaj Halloween editorial je nevjerojatan i super inspirativan!

http://lartoffashion.blogspot.com

Unknown said...

Izgleda odlično i vrloo profesionalno! Haljina sama izgleda romantično, a s maskom točno onako jezivo i misteriozno kako za Halloween i treba biti :)
Koja je ovo lokacija?

http://isitfrench.blogspot.com/

Anonymous said...

Ovo je tolko predobro da se ne moze rijecima opisat! Od sminke, haljina do "ukletog" dvorca iza. Svaka cast na ideji! Stvarno svaka cast. Uljepsale ste mi ovaj Helloween i dale predobru ideju, hvala :)

Anonymous said...

Unatoč tome što mi se haljine ni malo ne sviđaju, niti me zanima Halloween, a taj Dia de los Muertos make- up je toliko isfuran, sve je apsolutno profesionalno odrađeno (i make-up i fotografije!). Lokacija? <3 Nice!

On a completely different note: možeš li mi molim te reći koja je situacija sa veličinama obuće sa Asosa, tj. odgovara li veličina EU39 US9-ki i UK6-ici? Ma, zapravo- kakva su tvoja iskustva? Trebam li možda naručivati broj manje ili pak broj veće? Hvala ti mnogo na odgovoru, unaprijed!

Kiki said...

Predobro!!

Anonymous said...

Genijalne ste!

Ivana said...

Apsolutno savršeno!

http://styledissected.blogspot.com/