Thursday 9 October 2014

ARMY GREEN


Wearing:

H&M mohair cardigan
Zara pants
Sneakers via Šaptač Cipelama

I am literally obsessed with this top and sneakers lately! Proof - my instagram account.  
I see that I'll be wearing a lot of army green this fall, do you like that color? 
Outside is spring weather, so catch you later :*


A

16 comments:

Yonosoyunaitgirl said...

Great look! I love your sneakers! XX

Anonymous said...

hej,mi možeš reći kako je s veličinama patika ? Jesi uzimala svoj broj ili ?

tenks.

Psychocouture said...

39 sam uzela, odgovara onome tko nosi 38/39 :)

Natali said...

Apsolutno predivna i jedinstvena! Bas ti super stoji ovaj skandinavski, minimalisticni stil.

http://lartoffashion.blogspot.com

Anonymous said...

Obozavam ovaj outfit!

Unknown said...

super je ovaj top i hlace mi se jako svidaju :)

mariecsdiary.blogspot.com

Anonymous said...

Odličan cardigan. Odlične hlače. Slatka frizura. Maestralno ružne tenisice. :)

Live-Style20 said...

fine look ; -)

new post
www.live-style20.blogspot.com

Unknown said...

I really like the look, and the shoes are amazing. :D

http://girlfromnk.blogspot.com.es

Anonymous said...

Draga Ana,
nemoj ovo shvatiti kao napad na sebe jer mi to nije namjera, no zanima me iskreno kako netko tko se deklarira zaljubljenikom u modu nosi takve očite kopije dizajna? čisto gledam iz svog kuta; nemam novaca za isabel marant no iz poštovanja prema njenom dizajnu i radu ne bih nikad kupila očiti knockoff. ispirirala bih se trendom ukoliko mi se sviđa i pronašla nešto u mom cijenovnom rangu. Hvala ti unaprijed na odgovoru!

Dolly said...

odlična kombinacija boja! torba mi je presavršena!
Tihana

Jj said...

Super pantalone i tasna!
http://sparklygoddess.blogspot.com/

Psychocouture said...

@anon:
koliko sam shvatila, tvoje je pitanje "kako (ja) nosim očite kopije dizajna?", odgovor je: Očito imam drukčije shvaćanje termina kopije. Kopija ili replika u većini slučajeva uključuje fejk logo ili ime brenda i ilegalno ih je prodavati. Ne nosim kopije na kojima PIŠE taj i taj brend, no komade inspirirane dizajnerima nosim i ne vidim nikakav problem u tome.

Oda_a_la_moda said...

meni je orba odlicna! a, ako se mogu nadovezati na pitanje koje je postavljeno oko "fejkova", onda pretpostavljam da ne bismo trebali kupovati ni u npr. Zari, jer i oni inspiraciju nalaze u svijetskim dizajnerima i jako dobru zaradu na tome ostvaruju. ne volim neukus, da se razumijemo, ali ne vidim nista lose u "inspired by" komadima, zar se bas u tome ne ocituje poznavanje i ljubav prema modi?

Anonymous said...

sori, tek sam sad vidjela odgovor! :D
cini mi se da gledamo stvari drugacije. evo navest cu primjer: givenchy prezentira svoju popularnu majicu s bambijem, majica postane popularna i zara napravi svoj "inspired by" - utjecaj je i vise no ocit, no krajnja izvedba i izgled majice nisu isti kao kod givenchyja. drugi pak par rukava bi bilo ovo sto se vida po kineskim i inim webshopovima - komadi po svemu istovijetni dizajnerskima, dakle prekopirani dizajn u potpunosti, uz iznimku sto ne pise givenchy, odnosno isabel marant. po meni se to ne razlikuje ni po cemu od nosenja fejk vuitton torbe; nije stvar u logu vec u prepoznatljivom dizajnu komada koji je identican (kako gdje, no ocito to pokusava biti).
eto, to je samo moje videnje:D rado bi htjela da jos malo elaboriras svoj stav ak ti se da!

Psychocouture said...

U neku ruku i jest to što govoriš, no nekako radim distinkciju između revimo LV uzorka i modela tenisica ili modela neke jednostavne torbe. Drugačije je, uzorak je nešto što je samo po sebi simbol neke modne kuće (kao LV kockasti uzorak na primjer), a model tenisica na petu ili pak oblik neke torbe (npr YSL sac de jour koja je totalno jednostavna torba u obliku rekreiranom milijun puta sa svih strana) su nešto generalnije, po mom mišljenju... Nosim ono što mi se sviđa, no naravno, koliko mi se god sviđala prekrasna Chanel 2.55 jumbo torba, neću kupiti fejk sa CC lockom na sebi jer bih ja znala da nije prava i ne bih ju toliko cijenila kao pravu.