Tuesday 22 July 2014

#SAPTACLOOK


















total look: Šaptač cipelama

(osim sunčanih naočala (Celine), kruh ogrlice (Bershka), Psychocouture ogrlice (onecklace.com) i sata (M.Kors))

haljina | cipele | narukvice | torbica

Otkako sam otvorila blog, imala sam priliku surađivati s mnogim online shopovima od SAD-a do Kine, i reći ću vam, ono što vidite na slici u mnogim slučajevima nije ono što vam poštar donese.
Mnogi kineski shopovi imaju premale modele/kalupe no tako i mnogi nude vrlo kvalitetnu robu i veće dimenzije artikala prilagođene europskom tržištu.

Ebay je također jedna od mojih omiljenih online destinacija, no nekako sam prestala naručivati s njega jer sam se susrela s vrlo lošom kvalitetom artikala. Slike su kod svih iste, cijene variraju, a svi zapravo nude nešto drugo. Slike uzimaju iz kataloga i zapravo šiju prema tim slikama, a kakva odjeća na koncu ispadne, ovisi o materijalima, sposobnostima krojača i opremi. Neka odjeća bude kvalitetnija, druga bude krpa za pod obrisat, nažalost.

Želim da znate da ja stojim iza svakog shopa kojeg nosim na blogu - prestala sam surađivati s nekima zbog lošije kvalitete robe, a s nekima sam dugororočno nastavila jer mi se njihova roba sviđa i znam što ću dobiti te se ne brinem hoće li mi haljina biti prekratka makar na slici izgleda dovoljno dugačko na modelu.

Šaptač Cipelama je jedini naš posrednih u online shoppingu koji nudi zaista kvalitetnu robu - ništa što sam od njih do sada dobila nije bilo slabe kvalitete. Oni su stručnjaci za online shopping - na Ebayu i online shopovima - te su iskustvom razabrali koji selleri/shoppovi nude "odjeću kao sa slike", a ne nešto totalno deseto. 

Ovo nije plaćen post niti sam zamoljena da išta od ovoga napišem - pišem sve ovo iz iskustva s robom koju sam dobila na poklon sa Šaptača Cipelama no to što sam dobila robu nikako ne znači da moram pisati hvalospjeve, već mi se događalo (s nekim drugim shoppovima) da mi se nešto nije svidjelo i odbila sam raditi post. Point is, stajala bih iza Šaptača i da sam sama naručivala tu istu robu.

Ovaj sam post slikala u Krapini na plus +30, jadan moj bf i ja skupa s njim. :D Ovo je primjer kako bih ovu predivnu haljinu iskombinirala za jedan ljetni večernji izlazak. Naravno, budući da ne izlazim baš u večernje izlaske, zasigurno ću je često nositi na ravne sandale i espadrile i uz veliku torbu u koju stanu kreme za sunčanje, naočale, termalna voda i sve ostale potrepštine za život ljeti. :)

U ponedjeljak idem na more tako da blog ide na dvotjedni odmor skupa sa mnom no u međuvremenu me pratite me na instagramu (@psycho_couture) koji apdejtam na dnevnoj bazi (a na moru sigurno neću odolijeti i od malo češćeg postanja jer idem na najljepši (barem meni) otok u Dalmaciji i rodno mjesto moje none.  Pogađate koji?

:*

A

14 comments:

Anonymous said...

Hvala na ovom postu! :) Sad barem mogu znati odakle da naručujem. Ja sam naručivala već dosta toga sa ebaya i moram priznati da sam neke stvari dobila koje su stvarno izgledale kao krpe za brisanje podova.. Jedna haljina koja na slici izgleda savršeno,je meni došla u katastrofalnom izdanju i izgleda kao čipkasta spavačica :'D

I btw ova torbica je vrh! *_*

Kristina S.

blankic said...

Stalkerska ja znam da ides na Hvar:P Haljina mi je san snova, stvarno je divna (kao sto sam vec napisala na instagramu, ali ovo stvarno je moj dream come true - bijela cami haljina, jednostavna a efektna) :) u svakom slucaju, lijepo se provedi na mom najdrazem otoku na svijetu (i rodnom mjestu i moje none :D)
I da, mejlala sam ti na psychocouture, ako nisi vidila do sad:)
Pusa! ❤

Psychocouture said...

Blanka, vidjela sam, pišem ti dugački mail, zato se odužilo :***

M.Abramović said...

lijepo.. haljina je bas savrsena za ljetne dane.

http://diary-of-shopaholic.blogspot.com/

Live-Style20 said...

SO nice!! ;-))

i invite to me too
www.live-style20.blogspot.com

Ajnaudrey said...

Ocarana sam ovim postom.. Haljina je prekrasna, a fotke bajkovite :))

syinthetic.Ecstasy said...

roba iz kine koja se naručuje preko ebaya je večinom uvijek slabe kvalitete, zato i je toliko jeftina. no, isplativo je dok se treba nešto određeno samo za jedno snimanje ... a o sitnicama poput narukvica, rinčica i toga svega da ne govorim.
večina nas jednostavno nema mogučnosti kupovati sve markirano pa eto ...

no da dodam, ti i na +30 izgledaš tako sviježe :P

Anonymous said...

molim te koristi font koji ima č ć ž i ostalo, ovako je baš jako nečitljivo :S

Psychocouture said...

@anon: na kompu mi normalno sve izgleda, na mobilnoj verziji su ć č š drugačijeg fonta :/
probat ću to srediti...

Ivana said...

Divno... jednostavno a opet super efektno! Haljina ti predivno stoji i baš si jako lijepa na fotkicama!

Unknown said...

Ana, predivna kao i uvijek! Zaslužila si status kraljice minimalizma jer na tebi i najjednostavnije stvari izgledaju jako glamurozno i efektno. :)
Priznajem da mi je cijeli look fenomenalan, ali tobrica je moj apsolutni hit i jedva čekam da se dočepam jedne za sebe. Već ju stalkam svuda po tumblru i instagramu.

Morat ću se i ja ohrabriti uzeti nešto sa šaptača, vidim da svi imaju samo riječi hvale! :D

Ljupka said...

Šaptacica je najbolja! Ni zarine ogrlice nisu kvalitetne ko njezine <3

Ivanasworld said...

prelepo :)

Unknown said...

Prekrasna <3