Tuesday 12 March 2013

Makeup of the day / Sheer


Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us


Neki dan sam napravila ovaj look. Malo sam više naglasila obrve i općenito im posvetila više pažnje. Ostatak lica sam tretirala s puno highlightera i laganim rumenilom. Na usne sam stavila najdražu Kryolan supra boju.

Sviđa li vam se ovaj look?

~~~

I made this look the other day. I concentrated more on the eyebrows and made them a bit more prominent than usual. The rest of the face is kept simple, sheer and higlight-ish. I've put my fave Kryolan supra color on my lips.

How do you like this look?

PRODUCTS:
Face: YSL Touch Eclat foundation, YSL Illuminator, ELF blush in Spotlight, ELF coral blush, Lush Feeling Younger Tint, Chanel loose powder
Eyes: YSL Faux Cils Mascara, Maybelline gel liner, MUA Undressed palette, MUA Heaven and Earth palette
Brows: MUA Brow kit, Catrice eyebrow pencil
Lips: Kryolan supra color 033

:*

A

27 comments:

Anonymous said...

kad vec radis make-up postove, potrudi se napraviti nesto zanimljivije i neobicnije. meni ovo nije nista posebno, ni ti vrijedno posta jer je najjednostavniji i obican 'make-up look', ako cemo ga tako nazvati, zahtijeva 5 minuta posla, mogla si se barem malo vise potruditit sa sjenilom ili necim da bude kompliciranije i da ima vise smisla za objavu.

touche* éclat

Mihaela said...

Pratim te tu i tamo i svaki puta kada otvorim postavim si isto pitanje, ovaj puta cu i tebi, pa sto je s desnom obrvom? Meni se nekako cini duzom od lijeve, prema nosu, jel', mislim, vjerujem da nije do kuta slikanja jer kada se fotkas od naprijed bas je izrazajno, ne znam, ili je lijeva previse skracena ili desnu treba malo pustiti da raste :D

Mihaela said...

pardon, mislila sam obrnuto, uvijek failam sa lijevo desno :D lijeva mi se cini duza ;)

ANDYSTYLE said...

so pretty you are so beautiful

Psychocouture said...

Da, obrve su mi asimetrične i na jednom imam ožiljak od piercea :D

Neću raditi samo "komplicirane" makeupove, a i ovaj makeup zahtijeva puno više od 5 minuta :)
Želim na blogu pokazati kakve makeupove JA nosim i koji predstavljaju MENE makar bili ne znam kako jednostavni :) Ovaj mi je jedan od dražih inače <3

Tamara said...

Lepe oči. :)
Devojke, na mom blogu možete osvojiti predivnu ogrlicu, više informacija ovde http://welcometomyworld-tali.blogspot.com/2013/03/giveaway.html :)

Anonymous said...

Hej, zanima me to što imaš na usnama, vidim da si napiala što je točno, ali ne mogu to naći nigdje na Kryolan stranici ni na netu, pa ne znam je li to iz palete, samostalan ruž/sjajilo i sl? Nisam nikad ništa od Kryolana kupovala pa ne znam kako to funkcionira. Tnx! ;)

Vezilka said...

Love your eyebrows! I like seemingly simple makeup looks and yes, they do require much more attention and pre-make up preparation, so the skin can absorb the foundation. I love that it's translucent and dreamy and hides nothing of your natural "imperfections". Completely in tune with your minimal style.

Ivana said...

Jako lijepo. Imaš li u planu malo se poigrati bojama, recimo s plavim ili ljubičastim sjenilom? Imam osjećaj da bi ti lijepo stajale te boje. Što se tiče obrva, meni su prekrasne. Volim kad su tamne, a i ne moraju biti simetrične. Jedna vizažistica na youtube-u je rekla da su obrve sestre, ali ne blizanke i da bi se svakako trebale malko razlikovati :)

Matea / the tales of style said...

meni je ovo divnoo! :) i ne znam kako netko može misliti da traje 5 minuta, ja koristim svega par preparata kad se šminkam pa potraje i do 15ak minuta, mogu misliti da onda i tvoje šminkanje tek potraje! inačee, wow. baš si lijepa!

Anonymous said...

molim te, nemoj nigdje izaći s takvim obrvama, užaaaaas!

Anonymous said...

Iskreno smatram da je ovaj look odličan!:)
A onima kojima se ne sviđa ne moraju gledati, a ponajmanje komentirati jer to vrijeđa nečiji trud!

Anonymous said...

Obrve su divne, svaka čast, definitivno ti bolje pašu nego prijašnje, bolje ti uokviruju oči i cijelo lice zapravo. Samo nastavi ovako ;)

Ana Petrović said...

prelepo :)

Anonymous said...

Super su mi deblje obrve, baš sam ih i ja počela deblje crtati, ali moje su bar duplo deblje od tvojih i sviđa mi se taj kontrast s ostatkom lica, pogotovo kad je neutralni makeup u igri!!!

p.s. vidim da ovdje neki ne znaju da je zapravo najteže izgledati prirodno, pa meni treba negdje 45 min da izgledam svježe i au naturel :D

Anita

Anonymous said...

"A onima kojima se ne sviđa ne moraju gledati, a ponajmanje komentirati jer to vrijeđa nečiji trud!" - Draga/i Anon, zašto netko ne bi smio komentirati ako mu se nešto ne sviđa? Pa za to služi razmjena komentara, zar ne?

Draga Ana, lijepa si, imaš zahvalno lice, a koliko mi se čini i kožu za makeup, uredno se šminkaš što je za mene svakako 50% look-a, ali slažem se s osobom koja je prethodno komentirala da je dosadno. Pratim te redovito, vidjela sam i ostala, ako se ne varam, 2 makeup posta i sad iz glave se ne mogu sjetiti po čemu se razlikuju osim što znam da si u jednom stavila bijelu olovku i nekakav bakrenasti tuš i to je baš bilo lijepo, a ovako se može našminkati svatko sa puno manje od 10 (ili koliko već koristiš) preparata. Tu ujedno leži i moje pitanje; zašto na licu koristiš toliko podloga; foundation, puder, highlighter, rumenilo, lush tint (koji bi recimo bio sasvim dovoljan za tvoju čistu i mladu kožu) ? Lijep pozdrav

Anonymous said...

Stvarno mi nije jasno zasto se tolika polemika vodi oko obrva... Meni su dobre i savrseno se uklapaju uz tebe, tvoje lice i sve ostalo. Izgledaju kao permanentne obrve, koje inace i sama imam. :)

Psychocouture said...

@anon (drugi iznad :) )
ne znam, ponekad se i ja pitam zašto toliko toga koristim, jednostavno se volim trackati I guess :D

Hvala svima na komentarima <333

bubblegirl said...

Kakav ti je YSL iluminator? Vrijedi li novaca?

Psychocouture said...

Vrijedi. :) Fakat ga ne hvale po netu za bezveze ;) Počela sam ga koristiti negdje krajem prosinca, baš me zanima koliko će mi trajati ;)

Anonymous said...

meni je super sto radis tako jednostavni make up jer je to nesto sto nosis svaki dan. Nadam se da ćeš me brzo naučiti nekim trikovima pa da i jaznam nešto više od punk ajlajnera sedamdesetih :D

ljubim te :*

Korgi fan

Unknown said...

Jako mi se dopada :)

Hristina L said...

Meni je ovo prelepo, bas kako sminka i treba da izgleda, da istakne lepo a sakrije eventualne nedostatke, a za svaki dan mi je preruzno kad vidim 2 kg sminke na ocima u svim bojama, sve sareno i sljastece, fuj :D. Ovo je odlicno.

Anonymous said...

sve je super, samo imam komentar na obrve da mi djeluju prestrogo. vidim da koristiš eyebrow pencil, pretpostavljam da su zbog toga tako strogo definirane. po meni bi ti više i 'raznježilo' lice da su obrve punjene sjenilom i da te crte nisu toliko oštre. u svakom slučaju, mislim da bi ti neka od kolegica blogerica sa šminka strane znala dati pravi savjet.

i samo tako nastavi s blogom :-D

Anonymous said...

Draga Ana, bas ti je blog super - nacin na koji pises i vidi se da si pozitivna osoba.E sad sto se tice ovih upornih dosada koje ostavljaju negativne komentare i sire losu vibru - naprosto ih ignoriraj. Ocito je ljudima potrebno nesto lose izbaciti iz sebe. I vidi se tko je stavio dobronamijerni komentar a tko siri negativu. Sto se monotonije tice, vecina ljudi koji imaju izrazen stil nose slicne stvari i na svoj nacin (pa valjda se ta dosljednost i dozivljava kao stil). Osim toga odjeca se ne mora i ne treba svakom svidjeti. Veliki pozdrav!

Anonymous said...

Možeš li napisati koja si sjenila koristila iz MUA paleta? Slobodno napiši redni broj kako su složene, imam obje pa ću se snaći :) Ovo je lijepi svakodnevni look :)

Psychocouture said...

Undressed: 1,2,3
H&E: 1,4,9 :)