Wednesday 1 August 2012

New in // Makeup




Image Hosted by ImageShack.us

s lijeva na desno:

Avon:
Bronzer kuglice
Zeleno sjenilo u prahu
Zlatno šljokasto sjajilo

Eyes lips face (ELF):
Quatro sjenilo u nijansi Brownstone
Studio sjenilo Totally teal (ovo mi je sjenilo došlo kao poklon, bila je neka akcija)
C kistić za sjenilo 
Kistić za korektor
Crni tuš u flomasteru
Shimmering facial whip u nijansi Spotlight 
Tinted moisturizer u nijansi Rosy Beige 
Bronzer u nijansi Sun Kissed


Kryolan 
Aqua 12 paleta
dvije  zasebne Aqua colors (crna i bijela)
dvije Supra colors (njudasto-narančasta i lila)



Image Hosted by ImageShack.us


Na obrvama je Kryolan ljubičasta Aqua, a na očima dvije nijanse zelene/plave. Tuš je malo sfušan jer sam ga na brzinu stavila, a i htjela sam samo isprobati boje. :)

O ELF kozmetici sam već bila pisala (klik na tag cosmetics i makeup za više postova :) ), pa ne moram opet pisati koliko mi je super njihova šminka. Od ovoga na slici sam nazadovoljnija Shimmering facial whipom koji koristim kao highlighter. (Može se staviti na cijelo lice, no meni je najljepši kao iluminator.) Bronzer i quatro sjenilo su me isto oduševili, boje su prelijepe i super su pigmetirane.

O Kryolan profesionalnoj kozmetici sam podosta čitala i napokon obavila svoju prvu kupnju i to na rasprodaji u njihovom dućančiću u Oktogonu. Uzela sam paletu Aqua boja, dvije posebne Aque i dvije Supre.

Aqua boje se miješaju s vodom i mogu koristiti na cijelom tijelu, kosi, obrvama. :) Hipoalergenske su, mogu se staviti u waterline, ako ih poližete neće vam biti ništa itd. :D
Boje su predivne i veoma pigmentirane.

Ipak, za svakodnevnu uporabu vam neće najbolje pasati usnama jer se osuše i ostavljaju nefleksibilan, nemasan sloj boje - zato su najbolje za recimo liniju iznad oka (umjesto tuša) ili kao sjenilo.

Supra colors su pak masne kremaste boje, isto hipoalergenske i također za cijelo tijelo. Najbolje su za koristiti kao ruć i kremasto rumenilo. :)


A što ste vi zadnje kupili od kozmetike? :)

:*


A

9 comments:

Unknown said...

baš sam razmišljala kako dugo nisi napisala post vezan uz šminku, došao je kao naručen :)) od svega mi se najviše sviđaju Avonove kuglice i ova paletica:)

Emina said...

evo baš sam juče pravila listu kozmetike koju moram kupiti jer idem na putovanje u Holandiju uskoro i uvijek vani kupujem šminku jer kod nas u Bosni je izbor nikakav i radnice u parfimerijama su neprofesionalne i odvratne, pogotovo u ovim nekim sa skupljom šminkom. ELF još nisam probala, pa ću baš sad da odem na stranicu , možda šta i uštedim ;D

Nina S. | LA STYLE MUSE said...

Predobro si nasminkala oko, nadam se da ces i mene jednom sminkati ;)
:*

Aria said...

Sve je divno a posebno Kryolan paleta, prvo sam pomislila da si kupila vodene boje :))).
Look s fotke je divan, odlične su nijanse.

Roza said...

Gdje si kupila elf kozmetiku?:)

ljupka said...

<3 bombncici, jedva cekam da me šminkaš!;****

Psychocouture said...

roza: u postu su ti linkići na njihov shop, za svaki proizvod sam stavila link :)

Psychocouture said...

sad sam skužila da ne rade linkovi, i zamijenila ih i opet ne rade.,,čudno.. uglavnom, link na glavnu njihovu stranicu je gore..

No chic, Sherlock! said...

najs ;) vec neko vrijeme razmatram ELF i sto bih kupila, frendica ih je spomenula/preporucila... sad kad vidim tu kod tebe, treba se samo odluciti za sto :D